P3042972

Hoe kan ik contact met je opnemen?

Als je na het lezen van de informatie op deze website graag een afspraak voor een kennismakingsgesprek wil maken, dan kun je telefonisch contact opnemen via het nummer 0497/19 93 93. Mocht ik niet aan de telefoon kunnen komen, spreek dan een boodschap in. Als je dat wil, kun je in het kort je hulpvraag beschrijven. Vergeet zeker niet je naam en telefoonnummer te vermelden. Je kunt me eveneens een e-mail sturen via het contactformulier op deze site. Ik neem in beide gevallen zo snel mogelijk contact met je op. Samen zoeken we dan naar een geschikt moment.

Psychotherapie is altijd op afspraak en kan zowel in de week als in het weekend.

Waar is de therapiepraktijk gelegen?

Adres: Weergalmlaan 1, 3010 Kessel-Lo (Leuven).

De therapiepraktijk Samen in verbinding is gemakkelijk te bereiken met de auto en het openbaar vervoer vanuit onder andere Mechelen, Tienen en Aarschot.

Voor wie met de auto komt, zijn er verschillende, kostenvrije parkeermogelijkheden op minder dan vijftig meter. Je rijdt de Weergalmlaan door en komt recht op de parkeerhavens van de Toekomststraat uit. Het is hier niet nodig om een parkeerkaart te leggen.

Wie met de trein komt, stapt uit bij het station van Leuven. Vanaf hier is er een vlotte verbinding met de bus: perron 5, bus 2 (Kessel-Lo Hulsberg). Je stapt af bij de bushalte L. Ruelensstraat (vierde halte na vertrek). Deze ligt op de hoek van de Weergalmlaan, een straat met bomen aan weerszijden. Na 100 meter wandelen kom je aan bij de praktijk. Voor de terugweg richting het bus- en treinstation van Leuven neem je ditmaal aan de overkant van de Gemeentestraat bij de bushalte L. Ruelensstraat bus 2 (Heverlee Campus).